Jarigen van februari

Vanmiddag vierden we samen de jarigen van de maand februari. Een dikke proficiat gewenst aan de jarige kinderen en juffen!

Delen
Kersthappening

Vrijdag genoten we met ouders en leerlingen van een gezellig samenzijn.

Delen
Feest op school!

Op dinsdag was het feest op onze school. We vierden samen alle jarigen van de maand oktober.Het zonnetje scheen en we zongen en dansten met z’n allen!Hip, Hip, Hoera!

Delen
Moederdag

Voor moederdag maakten we met het zesde leerjaar chocoladetruffels.Een eenvoudig recept en leuk om te maken! Fijne moederdag aan alle mama’s, hopelijk heeft het gesmaakt!

Delen
Op stap naar het secundair onderwijs!

Om op het einde van het schooljaar een goede studiekeuze te maken, gaan we met onze leerlingen van het zesde leerjaar een aantal middelbare scholen bezoeken.Woensdagmiddag gingen we naar het

Delen
Dikketruiendag 2022

De leerlingen van 6A gingen creatief aan de slag om de Dikketruiendag in de kijker te zetten.Thema: het klimaat! Het werd meteen duidelijk dat onze leerlingen heel begaan zijn met

Delen

Vrijdag gingen we met de zesdejaars op uitstap naar Brussel.Samen opzoeken hoe we er geraken, samen de trein nemen, samen op zoek gaan naar het juiste perron om de volgende

Delen

Een les taal kan ook heel speels verlopen… Samenwerken, codes kraken, raadsels oplossen enzovoort!

Delen
Wetenschappers in de maak!

Donderdag kregen we een super interessante workshop over (natuur)wetenschappen. We (ook de juf!) leerden heel wat bij aan de hand van leuke proefjes!

Delen
Welkom in het zesde leerjaar A!

De leerlingen van 6A maakten zelf foto’s op onze vernieuwde speelplaats om een verjaardagskalender te maken. De resultaten zijn heel mooi!

Delen